Wielen

Autovelgen, tractorvelgen, fietsvelgen, carbon fietsvelgen, brommervelgen

In sommige gevallen laat je velgen spuiten, overspuiten of poedercoaten. 2tone wielen die opnieuw zijn afgedraaid laat je van een laklaag voorzien.
Stel je wielen zijn geoxideerd of door de weersomstandigheden verweerd een stoeprandjes geraakt of je wilt je auto een stoere look geven.

Bemelman Spuiterij gebruikt sterke lakken, in alle kleuren en wel dan niet metallic.
Alle soorten en type wielen kunnen in de professionele cabine worden gespoten. Carbon fietswielen, tractor wielen,spaakwielen.
Ook het herstellen van een schade aan het wiel is mogelijk.

Overspuiten op een oude laag doen wij liever niet. Het kan wel. Ga je over een oude laag heen dan bestaat de mogelijkheid dat er roest onder zit of een oneffenheid over het hoofd gezien. Door de wielen eerst goed van de oude lak te ontdoen en te stralen krijgt het wiel een betere hechting en een sterkere laag waarvan je weet dat er geen verassingen onder de oude laag zit.

                                                                                        

Wanneer kies je voor traditioneel lak of spuitwerk
Carbon fietswielen kunnen niet in de oven.
De kleur is niet te poedercoaten. Auto’s kunnen een kleur hebben die niet met poedercoating is na te maken. In de kleurenmengmachine kan de kleur door het kleurnummer van de fabrikant nagemaakt worden óf met een kleurenlezer wordt de kleur exact nagemaakt.
Zo heb jij die unieke kleur die bij je auto past.
Spuiten van velgen heeft als voordeel dat de velgen strakker en gladder zijn. Ook kan er makkel een stoeprandschade bijgewerkt worden. De kleurenkeuze is ook groter als het gaat om exacte kleuren of fabriekskleuren.

Remklauwen worden ook in Ferrari rood gespoten.
Carbon fietswielen kunnen worden gespoten, de extra service die wij kunnen bieden is dat in het zusterbedrijf Bemelman BikeSport de wielen gespaakt kunnen worden.

Brommerwielen waar de lagers of andere onderdelen niet uit kunnen worden verwijderd worden ook gespoten. De onderdelen welke schoon moeten blijven worden afgeplakt.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook