Tuinsets

Tuinsets zijn er in verschillende materialen. Sommige vintage of designstoelen van plastic, ijzer, plastic of gietijzeren stellen.

Doordat de tuinsets in de openlucht en verschillende weersomstandigheden staan slijten ze harder. In de loop der jaren kan dit een grote ergernis worden. Door een nieuwe laklaag aan te brengen, het zij een blanke laklaag over het hout of een kleurlaag, knapt uw tuinset zienderogen op. Of de stoelen, bank of onderdelen hiervan.

Bemelman Spuiterij is al meer dan 45 jaar actief in het spuiten van alle denkbare materialen.

Wij gebruiken hoogwaardige 2 componenten lakken. Deze geeft een sterke en kras vaste laag (denk aan autolak). Ook zijn de vakmensen op de hoogte van de onderlagen en de bescherming die uw spullen nodig hebben.

                                                                                                     

Van zorgvuldig verwijderen van oude lagen, schuren, stralen en herstellen van beschadigingen tot het meerlaags lakken en kleuren van materialen.  

Laat je adviseren in wat de mogelijkheden zijn, maak een telefonisch een afspraak of kom langs in onze werkplaats. Soms kan het in combinatie met poedercoaten als het om metalen of gietijzer gaat. Doordat wij meerdere takken van sport aanbieden in onze spuiterij kunnen wij het hele plaatje aanbieden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook