Industrieel

45 jaar ervaring als autoschade hersteller. Autoschadeherstellers moeten aan strenge eisen voldoen om aan de kwaliteitsnorm te voldoen.

Deze kwaliteit en vakmanschap is terug te zien in de industriële spuiterij.

 

Alle materialen kunnen wij voorzien van een sterke laklaag zoals, mdf, hout, aluminium, kunststoffen en metalen.

Meer dan 30 jaar bedienen wij vaste klanten van professionele spuitwerkzaamheden. Machines en onderdelen. Met het railsysteem kan er seriematig onder strenge eisen gespoten worden. Laagdiktes en speciale kleuren is allemaal mogelijk.

 

Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van rapportages en de juiste eisen zoals dikte lagen of bepaalde laksystemen. Bemelman is uitgebreid, de afdeling voor industriële activiteiten werd te klein.

Hierin hebben wij geïnvesteerd in afzuigapparatuur, spuitwanden en railsystemen zodat wij nog meer aan kunnen bieden.

Gelukkig weten Constructiebedrijven, botenbouwers, interieurbouwers ons te vinden.

Particulieren weten ook de weg naar de Spuiterij in Noordwijkerhout te vinden voor de meest uiteenlopende dingen zoals, beugels, maatwerk interieur voor boten,

velgen of andere  speciale onderdelen.

 

Voor bedrijven is een snelle doorlooptijd vaak van groot belang. Machines die na het spuiten terug gaan naar de fabriek,

in elkaar gezet moeten worden en op transport gaan. Hier is een strakke planning en betrouwbare partner van groot belang.

Uitstel of vertraging kan in sommige gevallen tot grote boetes leiden. Door de jarenlange ervaring weet Bemelman Spuiterij dit

in goede banen te leiden. Bemelman is servicegericht, betrouwbaar en consequent in zijn spuitwerk.

 

Machine fabrieken of andere partners zijn vaak ook afhankelijk van de klant die zij bedienen. Als ISO9001 gecertificeerd bedrijf kunnen wij aan alle normen en eisen voldoen.

 

Wat kunnen wij spuiten ?

Onderdelen van hoogwerkers, machine, elektromotoren, machine onderdelen, industrie pompen frames, bakken, deuren, kozijnen, aanhangwagens, kratten, radiatoren, roosters, strips, reclame of standbouwers, promotiemateriaal, gevelbelettering.Alles kan gespoten worden.

Hoe groot, klein of hoeveelheid, laagdikte, glansgraad, kleur, Bemelman Spuiterij draait nergens zijn hand voor om.

Gekwalificeerd personeel, gecertificeerd ISO9001 bedrijf en ervaringsdeskundige op het gebied van spuiten en voorbehandeling van diverse materialen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook