Verhaalbare & WA schade

Schade en invloeden op de BM-trede

Schade aan uw auto is erg vervelend. Als je er nog nooit iets mee van doen hebt gehad dan is het schrikken en kan de paniek toe slaan. Wat nu!!

Wat gebeurt er als u schade heeft gereden?  

U bouwt schadevrije jaren op. Dit betekent dat u per jaar / jaren dat u geen schade heeft gereden u als bonus van de verzekering korting krijgt op uw premie / autoverzekering.

Rijdt u schade dan kan het zijn dat u terugvalt in trede. U gaat niet meer betalen maar stijgt ook niet meer in trede dus blijft de premie hetzelfde.

Op de schade en invloeden hiervan kan u per verzekeraar zien wat de invloed van schade op uw bonus/malus ladder. Her zijn verschillende pagina’s op google te vinden voor informatie als u graag wil weten hoe uw verzekeraar omgaat met schade of als u zoek bent naar een verzekeraar met goede voorwaarden.

Wa schade wordt niet door de verzekering vergoed. U moet dus uit uw eigen portemonnee de schade betalen. Reparatie of spuiten van auto of caravan kan erg duur zijn. Daarom bieden wij in dit geval aan om onderdelen van de sloop of onderdelen van een ander merk te plaatsen. Zo blijven  de kosten lager en is het voor  u aantrekkelijker om de schade te laten repareren. Zeker als u aan uw bolide gehecht bent is het fijn als deze weer helemaal spik en span is. Ook wilen kunnen wij weer netjes maken hiervoor verwijzen wij u door naar ons inpandige en 2e bedrijf Bikepaint

Schade wordt door de verzekering betaald oftewel verhaalbare schade

U bent aangereden, fiets tegen uw auto gevallen of de schilder heeft een bus verf over uw geparkeerde voertuig laten vallen? Bemelman Spuiterij werkt samen met verzekeringsmaatschappijen. Ook is er een software/calculatiesysteem waarmee de schade wordt berekent en direct wordt doorgezonden naar uw maatschappij. Boven een X bedrag komt de schade-expert langs om te calculeren of het bedrag reëel is en vandaaruit gerepareerd. De verzekering keert in overleg met u de schade aan Bemelman Spuiterij uit. Zo wordt u ontzorgt en kunnen wij de schade repareren.

Schade maar geen dader of dader niet verzekerd?

Garantiefonds

Bent u All-Risk en heeft u schade maar de tegenpartij is gevlogen of is niet verzekerd? Dan kan u bij het Garantiefonds uw schade claimen. U heeft hiervoor wel een aangifte van de politie nodig. En niet in alle gevallen wordt uitgekeerd. Dit kan u terug vinden op het waarborgfonds, hier staan diverse checks en vragen waaruit u op kan maken of de schade aan uw auto of caravan wordt uitgekeerd.U dient Javascript aan te zetten om het formulier te kunnen verzenden.
Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook