Tuinsets

Stoelen, tuinsets, onderstellen van tafels en stoelpoten 

Alles van metaal kunnen wij poedercoaten. Hierdoor krijgt uw verkleurde of misschien roestige tuinset weer een mooie uitstraling en wordt weer een mooie eyecatcher in uw tuin. Door de krasvaste en slijtvaste poedercoating heeft u weer jarenlang plezier van de tuinset.

<vraag hier naar de mogelijkheden>

Prijs voor het poedercoaten van je tuinset

Poedercoating voor projecten, fabrieken of industrieel zijn vaak goed in te schatten en vooraf te bepalen wat de kosten zijn. Het poedercoaten van bijvoorbeeld een tuinset is maatwerk. Geen tuinset is hetzelfde. De ene tuinset is bijvoorbeeld erg roestig, heeft veel rondingen, is groot of juist klein of de oude lak zit erg vast. Hierdoor is het vaak moeilijk om exact te bepalen wat de kosten zijn. Daarbij zijn nog een aantal factoren belangrijk, welke eisen stelt u en soms kan een kleur ook grote invloed hebben. Sommige kleuren poedercoating zijn erg kostbaar maar dan praat je wel over hele aparte kleuren.

In de Bollenstreek halen wij uw tuinset kostenloos op. Wij doen een schatting van de werkzaamheden en gaan aan de slag. Vooraf stralen wij in de meeste gevallen de tuinset. Oude verf wordt verwijderd en oneffenheden verdwijnen. Oude meubels die zijn ingewerkt door de weerstomstandigheden en leeftijd zullen nooit helemaal strak worden. Wij zijn vakmensen en kunstenaars maar kunnen geen wonderen verrichten.
De meubels zullen aanvankelijk van de buitenomstandigheden meerlaags gepoedercoat worden. Dit ligt ook aan de ondergrond.

Voor de ondergrond wordt over het algemeen een goede epoxy (grondverf) gebruikt. Daarna de kleur die u heeft uitgezocht. De kleuren waaier laat heel veel kleuren zien waarvan er zeker eentje tussen kan vinden die u mooi vindt en zal uitblinken in uw tuin.

Buiten de duizenden kleuren waaruit u kan kiezen is er ook een glansgraad. Een glansgraad wil zeggen mat, zijdeglans of hoogglans. Voor tuinmeubelen adviseren wij enige glans omdat dit makkelijke schoon te houden is. 

Voor plastic tuinsets kunt u in de spuiterij terecht. Ook daar transformeren wij uw mooie designstoelen in nieuwetijdse kleurige eyecatchers.

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook