KIWA ISO 9001:2015

Certificering via Kiwa

Wij kunnen garant staan omdat wij een gecertificeerd bedrijf zijn. Soms ben je dan iets meer kwijt voor een reparatie of andere opdrachten maar dan weet je wel dat wij eerlijk werken en dat wij daar op getoetst worden.

Als ISO9001 gecertificeerd bedrijf moet je aan eisen kunnen voldoen. Zodat u als klant efficiënt en eerlijk wordt geholpen.

Zo wordt er gekeken naar:

  • Is personeel bekwaam
  • Rapportage
  • Milieueisen
  • Onderhoud machines
  • Keuring apparatuur
  • Software voor de schadecalculatie
  • Risico analyse
  • Gebruik van originele onderdelen

Om in de huidige wereldeconomie te kunnen opereren, is aandacht voor kwaliteit van cruciaal belang.

De internationale ISO 9001 norm vormt een eisenkader voor een kwaliteitsmanagementsysteem. Deze banadrukt het belang van kwaliteit en van continue ontwikkeling. Door processen en prestaties te verbeteren, voldoen wij beter aan de behoeften van onze klanten. Dit biedt ons nieuwe zakelijke kansen en versterkt het concurrentievermogen, wat uiteindelijk leidt tot meer winst. Niet alleen wordt er van ons geeist dat we voldoen aan kwaliteits eisen voldoen, onze klanten moeten vaak op internationaal niveau voldoen aan deze eisen.

Dit betekent dat onderdelen die gespoten of gepoedercoat worden óók aan deze norm moeten voldoen. Als bijvoobeeld een Gemeente eist dat een fiets aan deze norm moet voldoen dan betekent dit dat de fiets ook volgens deze norm gespoten dient te zijn. Het graat erg ver maar bouwers van machines, fietsen of andere bouwwerken moeten op internationaal niveau kunnen aantonen dat tot aan de lak wordt voldaan aan deze eisen.

Maar ook U als klant, op zoek naar aantoonbare kwaliteit van de producten en diensten die u afneemt is verzekerd van kwalteit. Leveranciers moeten vaak laten zien dat we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteitsmanagement. Certificering is daarvoor een uitstekend middel. Door samen te werken met Kiwa profiteren wij optimaal van ISO 9001:2015 wij verbeteren ons kwaliteitsmanagementsystemen om zo onze prestaties naar een hoger niveau te tillen, tegemoet te komen aan uw behoeften en ons bedrijf een impuls te geven.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook