Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ? of een nieuwe in de kleuren die u mooi vindt?


Pimp my Bike


Bikepaint is een begrip voor vele mensen , al meer dan 20 jaar spuit en poedercoat Bikepaint fietsframes in de mooiste kleurstellingen. 

Wil jij jouw tweewieler in een andere kleur ?

De fiets wordt eerst door Bemelmanbikesport uit elkaar gehaald. Vervolgens gaat het frame naar Noordwijkerhout. De kleuren en logo zijn inmiddels bekend waar de spuiter mee aan de slag gaat. Laag voor laag wordt er opgebracht en uiteindelijk weer door de monteur van Bemelmanbikesport in elkaar gezet.

Zo is uw oldtimerweer in prachtige hippe kleuren en kan deze er weer jarenlang tegen aan!

Dé en montage , spuiten of poedercoaten. Wij kunnen u het hele plaatje aanbieden in samenwerkerking met onze winkel Bemelmanbikesport in Lisse

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig over gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling . Ook tafels en kasten .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten van elk te bedenken materiaal. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook