Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?


Pimp my Bike


Bikepaint is een begrip voor vele mensen , al meer dan 20 jaar spuit en poedercoat Dick Bemelman in zijn bedrijf  Bikepaint fietsframes in de mooiste kleurstellingen. 

Wil jij jouw tweewieler in een andere kleur ?

De fiets wordt eerst door Bemelmanbikesport uit elkaar gehaald. Vervolgens gaat het frame naar Noordwijkerhout. De kleuren en het  logo zijn inmiddels bekend waar de spuiter mee aan de slag gaat. Laag voor laag wordt er opgebracht en uiteindelijk weer door de monteur van Bemelmanbikesport in elkaar gezet.

Zo is uw oldtimer weer in prachtige hippe kleuren en kan deze er weer jarenlang tegen aan!

Dé en montage , spuiten of poedercoaten. Wij kunnen u het hele plaatje aanbieden in samenwerkerking met onze winkel Bemelmanbikesport in Lisse

Voor meer info : 

 

 <vragen of informatie opvragen>


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook