INDUSTRIEEL SPUITWERK


INDUSTRIEEL SPUITWERK


Het schrikt mensen soms af om langs te komen met particulier werk omdat men ziet of leest dat wij  industrieel werk doen.

Wat bedoelen wij met industrieel poedercoaten en spuiten ?
Eigenlijk is het niet zo spannend. Van leveranciers krijgen wij grote aantallen spullen binnen die seriematig en soms in verschillende kleurstellingen gespoten of gepoedercoat moeten worden.

In de meeste gevallen wordt er verlangd dat wij bedrijf aan diverse keurmerken voldoen en nauwkeurige rapportage systemen bijhouden, bijv. laagdikte metingen uitvoeren. Bemelman Spuiterij kan hieraan voldoen en is een ISO9001 gecertificeerd bedrijf zodat wij vele zakelijke klanten kunnen bedienen. Hierin is ook opgenomen dat wij aan de wettelijke milieu eisen moeten voldoen en daar streng op worden gecontroleerd. Onze klant kan er van uitgaan dat wij met een ISO9001 keuring voldoen aan alle eisen die binnen bedrijf noodzakelijk zijn, van RI&E, personeel tot aan milieu- en elektrakeuringen aan toe.

De industriële opdrachtgever heeft altijd haast om de spullen af te krijgen omdat hij voor zijn klant iets in productie heeft en na het spuit- en coatwerk nog een weg te gaan heeft. Het is daarom noodzakelijk dat wij als spuiter en poeder coating bedrijf de spullen snel af hebben.

Wij maken afspraken met onze klant over de spullen en tijdsdruk zodat iedereen tevreden is en blijft.

Schroom dus niet om met spuit, straal en poedercoat klussen aan te komen. Wij doen de meest uiteenlopende klussen voor iedereen. En de jongens vinden dit vaak de leukste klusjes!

Heb je nog meubels, kasten, wielen of misschien wel een tuinstel welke gespoten of gepoedercoat mag worden?  Dan ben je bij Bemelman Spuiterij  aan het goede adres !


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook