Bemelman Spuiterij


Bemelman Spuiterij


Wist je dat Bemelman Spuiterij ooit begonnen is op de Heereweg in Lisse? Beter bekend als Bemelmans Spuiterij.


Als eerste autoschilder en schadehersteller was dit de plek waar de opa van Dick auto’s schilderde. Deze werden begin 1900 met de hand geschilderd. Later is dit allemaal doorontwikkeld met geavanceerde machines.


Dick Bemelman wilde eigenlijk het timmervak in, helaas was daar in die tijd geen werk in te vinden en de bouw was geen optie. Door omstandigheden rolde hij toch weer in het spuitvak en heeft hij het stokje van Willem de Bruin in 1976 overgenomen. In Katwijk begon hij in 1976 zijn eigen onderneming, Dick Bemelman Schadeherstel.


Ondernemend is Dick Bemelman altijd gebleven, door de jaren heen is hij zich gaan specialiseren in verschillende takken wat betreft lakken en poedercoaten. Het schade herstellen is inmiddels op de achtergrond geraakt, het spuiten van industriële producten, meubels, tuinstoelen, lantaarnpalen en poedercoaten van fietsframes, buitenlantaarns, leuningen, onderdelen, motortanks is nu de hoofdactiviteit van Bemelman Spuiterij…... Afijn alles wat een nieuwe of andere kleur verdient, spuiten of poedercoaten wij in de mooiste kleuren. Met de enorme straalcabine wordt alles ook nog eens goed ontdaan van de oude lak.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

BALEN! AUTOSCHADE!


Contactgegevens

Facebook