Interieur

Uitgekeken op de kleur maar niet op het design?

Het spuiten van uw interieur laat u natuurlijk graag aan specialisten over. De spuiters van Bemelman gaan voor kwaliteit en vakmanschap.

Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van verf, lak, kleur, spuitwerk en oneffenheden die plamuren de jongens uit Noordwijkerhout zonder moeite weg.

Door onze jarenlange ervaring weten we welk product gebruikt dient te worden op welke ondergrond. Zo zal een plastic rooster of een metalen radiator anders behandeld worden dan een houten blad met een nerf.

Bent u uitgekeken op de kast in de slaapkamer of heeft u de woonkamer helemaal opgeknapt en past die maatwerk kast niet meer in uw huidige kleurige kamer. Wij weten er zeker raad mee. Die design radiator steekt af in uw nieuwe badkamer? Gewapend met onze kleurenwaaier zoeken wij de juiste kleur voor uw interieur. Hoogglans, zijdeglans of juist mat, metallic of alleen een blanke lak? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

                                  

 

Design stoelen, kasten, radiatoren, lampen en zelfs de kap van de airco wij maken alles weer als nieuw. Sommige spullen wil je niet weg doen omdat het maatwerk is, design stukken of van emotionele waarde zijn zoals een erfstuk. Zo krijgen uw meubels een tweede leven en een strakke en perfecte uitstraling in uw huis, kantoor of winkel. 

 

 

Voordelen van spuiten in plaats van schilderen

Wij gebruiken 2 componenten lak, dit is duurzamer, harder en krasbestendiger dan geverfde lagen.

Kleuren kunnen in verschillende glansgraden, in mat (geeft een rustig effect maar lastiger schoonmaken), glans (de meest glanzende van de 3). Dit geeft een glad, strak en glanzende laag maar je ziet er alles op, maar ook weer makkelijk schoon te houden en zijdeglans (is niet zo glimmend en zit tussen mat en hoogglans in). Dit is de meest gekozen optie en is makkelijk schoon te houden en pakt ook niet zo snel vuil op. ​

 

Metallic kleuren, welke kleine glinsteringen laten zien.

Gladde strakke laag, welke je met verven niet voor elkaar krijgt.

Snel en efficiënt.

Spuitwerk heeft een langere hardingstijd tijd nodig. Zorg daarom dat u de meubels de eerste 2 weken het liefst met een zachte microvezel doek schoonmaakt. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Maak de doek licht vochtig om de meubels af te nemen.

 

In de Bollenstreek halen wij uw spullen gratis op. Bel (0252 370404) ons voor het plannen van een afspraak!

 

U kan via het contactformulier al uw vragen stellen. Wat willen wij graag weten voor het doen van een offerte voor het spuitwerk?

  • Welke Kleur
  • Glansgraad; zijdeglans, hoogglans of mat
  • Binnenruimte of een buiten vochtige ruimte
  • Aantal vierkante meters (+/-)


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook