Uitbreiding Spuiterij

Vanwege het grote aanbod in onze spuiterij zijn we uitgebreid.


Uitbreiding Spuiterij


Uitbreiding Spuiterij
Bemelman Spuiterij blijft ontwikkelen!
Om goed op het huidige aanbod in te springen en om onze klanten nog sneller van dienst te zijn hebben wij onze spuiterij afdeling uitgebreid.
Soms moet je keuzes maken, waar ga je mee verder en wat laat je los.

Je weet van tevoren nooit welke kant het op gaat maar zoals alle ondernemers weten is ondernemen keuzes maken, risico's nemen je doel stellen en er helemaal voor gaan.
In de Spuiterij hebben wij de beslissing genomen om de caravan schade te laten vallen. Wij zullen dergelijke schades nog wel aan nemen van particulieren maar niet meer grootschalig doen. Een lastige keuze omdat wij al meer dan 20 jaar zaken deden met deze trouwe klant en dus jaarlijks terugkerende omzet genereerde en dus een stukje zekerheid had.

Wat krijg je er voor terug?
Inmiddels zijn we na het nemen van deze beslissing gaan investeren in een nieuw spuitgedeelte. Zo kunnen wij interieursbouwers, particulieren met keukendeurtjes, timmervaklieden met deuren en kozijnen, machinefabrieken kasten, motortanks, onderdelen, lampen voor de meest uiteenlopende bedrijven en materialen spuiten en voorzien van één of meerdere laklagen in elke kleur die je maar kan bedenken.

Voor de mannen van Bemelman Spuiterij is er geen klus te gek, voor beurzen en bijzondere projecten zijn wij ook te vinden.
Schroom dus niet om binnen te lopen een mail te sturen of te bellen. Wij hebben veel te bieden als het gaat om vakmanschap, kleur, poedercoaten , spuiten en herstellen of opknappen van onderdelen of voertuigen.


In het nieuwe spuitgedeelte kunnen wij seriematig nog sneller werken en nog grotere projecten aan nemen .
Bemelman Spuiterij bestaat al meer dan 45 jaar en heeft vakkennis als het om het behandelen van oppervlakten gaat.

Welk materiaal ?
Wij spuiten elk materiaal. Hout, aluminium, ijzer, plastic carbon. Met onze sterke lakken en speciale spuitapperatuur en vakmensen die deze bedienen spuiten wij alles in mooie kleurstellingen. Uiteraard wordt alles eerst goed voorbehandeld. Afplakken, stralen , schuren, plamuren, gronden. Vaak gaat in de voorbereiding het meeste werk zitten. In onze grote droog cabine wordt alles goed en zorgvuldig gedroogd. 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Spuiten van meubels

Wil je jouw interieur een nieuwe look geven maar liever je design kast of erfstuk niet weg doen ? Wij spuiten uw kast weer in een mooie kleur die bij uw nieuwe interieur past . Haal en breng service in de regio ! Bemelman Spuiterij en Bikepaint zijn een allround bedrijf als het gaat om kleuren van materialen.

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ?

Motor of brommer onderdelen spuiten en/of poedercoaten

Bemelman Spuiter is allround op het gebied van spuien en poedercoaten. Elk materiaal , van keukendeur tot onderdelen van een motorfiets bewerken deze vakmensen met uiterste precisie.

HOE WERKT POEDERCOATEN?


BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen ?

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Ben je de oude kleur zat of wil je gewoon een uniek fiets ?

Vaste klant aanbiedingen

U krijgt als vaste klant van Bemelman Spuiterij en Bikepaint leuke kortingen bij Bemelmanbikesport in Lisse. Hou de nieuwsbrief in de gaten !!

Bullbar van je vrachtwagen niet mooi meer ?

Door de bullbar te laten stralen en te laten poedercoaten krijgt je vrachtwagen een nieuwe look. Poedercoaten en stralen van alle onderdelen. Voor een goede bescherming van je onderdelen.

Van roestige wielen naar Shiny Wheel

De oude velgen door alle weersomstandigheden niet meer mooi. Roest en stoeprandschade werken wij weg zodat u in dit geval weer mooie glimmende velgen heeft .Bij Bikepaint worden uw wielen gestraald en gepoedercoat in de kleuren en glansgraad die u heeft uitgezocht.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Contactgegevens

Facebook