Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.


Keukendeurtjes spuiten


Bij Bemelman Spuiterij kan u uw keuken weer in een nieuwe frisse kleur laten spuiten.Een nieuwe keuken kan een ingrijpende bedoening en kostbaar zijn. Het spuiten van keukendeurtjes daarintegen is minder ingrijpend. Een op maat gemaakte keuken kan op deze manier op een vrij simpele manier weer een heel nieuw uiterlijk krijgen. Hoe gaat dit in zijn werk? U demonteerd de deurtjes. In de Bollenstreek halen en brengen wij gratis de keukendeurtjes op. U kiest een kleur uit met onze kleuren waaier. Wij halen de oude gebobbelde plastic folie er af, of wij schuren de keukendeurtjes glad. Zodra alle oneffenheden er af zijn of opgevuld gaan wij de deurtjes spuiten in de kleur die door u is uitgezocht. Dit gebeurt met een sterke lak .

Na de deuren goed te laten uitharden brengen wij de deurtjes weer terug. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Bemelman Spuiterij


WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT


Fiets spuiten of poedercoaten

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ?

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!


Contactgegevens

Facebook