BALEN! AUTOSCHADE!


BALEN! AUTOSCHADE!


Je hebt een ongeval gehad, je bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden. Je vertrouwde auto heeft schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de Gieterij in Noordwijkerhout. Onze schade afdeling kan bij benadering een bedrag schatten. Heb je een schaderapport nodig voor de verzekering dan kunnen wij dit met speciale software berekenen, hieraan valt weinig te tornen. <maak hier een afspraak>Nadat de schade-expert is geweest om te controleren of de schade inderdaad is zoals opgegeven, gaan onze jongens aan de slag. Onderdelen worden besteld, delen van de auto gedemonteerd geplamuurd en gespoten. De originele onderdelen worden gemonteerd en binnen no time is je auto weer helemaal netjes en nergens meer iets van het ongeval terug te vinden

Bemelman Spuiterij is als schadebedrijf ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat er controles worden uitgevoerd, zoals:

 • Worden er originele onderdelen gemonteerd;
 • Wordt er veilig gewerkt;
 • Wordt milieuvriendelijk gewerkt;
 • Hoe zijn de arbeidsomstandigheden.

2ehands of imitatie onderdelen gebruiken gaat dus niet op. Dat is het voordeel van een erkend bedrijf, zo word je eerlijk en betrouwbaar geholpen.

Moet je de schade zelf betalen?

Dan kunnen wij in overleg wél gebruikte of imitatie onderdelen gebruiken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. In overleg kan er ook bepaald worden wat wel en niet gemaakt wordt. Zo rijd je toch weer netjes maar vooral veilig. Aan de buitenkant is soms niet te zien wat er aan de binnenkant stuk is gegaan, hierdoor zou je gevaar kunnen lopen.

Bemelman Spuiterij dient je van een eerlijk advies. Wij streven er naar je zo snel mogelijk te helpen. Je kan erop vertrouwen , na de reparatie weer veilig op pad te kunnen.

Alles op een rijtje 

 • Schade taxatie;
 • Schade-expert;
 • Schade herstellen;
 • Wij ontzorgen;
 • Verzekering betaalt ons;
 • Gecertificeerd bedrijf; 
 • Eerlijk en betrouwbaar proces.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

Contactgegevens

Facebook